Workshop 'Nem Impro'

m. Martin Winther-Zarp

Denne workshop skal give dig kompetencer til at spille simple og lette scener, hvor underholdningsværdien alligevel er høj.

'Nem impro' fokuserer på simple tricks, der kan få dig til at slappe af i scenen, så du i stedet kan fokusere på det, der er vigtigt.
Vi kommer til at lave øvelser, der gør det nemmere at træffe valg og blive i dem.
Vi skal styrke troen på egne valg, så vi ikke overtænker og derved gør det nemmere for os selv og hinanden at spille impro.

Workshoppen er begrænset til otte deltagere, så der er masser af scenetid til alle, hvor vi får mulighed for at dykke ekstra ned i scenerne.

Han har gået på improskolen 'iO' i Chicago, er uddannet dramapædagog og har en kandidatgrad i Teater- og Performancestudier fra Københavns Universitet hvor han skrev speciale om improvisation og nyere cognitionsforskning.
Som underviser giver han sig tid til den enkelte elevs behov og fremhæver deres individuelle styrker velvidende, at ingen er ens. Som spiller stræber han altid efter at levere comedy uden platte, sjofle og diskriminerende genveje. Han er en kæmpe crowd-pleaser, og ved uden tvivl, hvad der fungerer.
Martin har spillet over 500 improshows på både dansk og engelsk og arrangerer en masse improshows på Lygten St.

Workshoppen finder sted på Lygten St., Lygten 2 KBH NV
søndag d. 21. juni kl. 10-15.

BETALING:
450 kr. via Mobilepay 68877 (firmanr.).
Husk at skrive 'NAVN + Nem'
Deltagerantal: 8
Betalingsfrist d 12/6-20. Først til mølle.

TBA