IMG_0024_edited.jpg

Niveau 3b - Long form impro

Langforms Improvisation fokuserer på den del af impro comedy’en, hvor skuespillerne udformer længere sammenhængende scener, hvor karaktererne mødes på kryds og tværs. Deltagerne bliver derfor præsenteret for teknikker, som hjælper til lynhurtigt at etablere karakterer og situationer, og hvad man skal gøre ved disse for at skabe gode og spændende historier. Der tages udgangspunkt i strukturen ‘’The Harold’’, der ligger til grund for mange af de andre langformsstrukturer.

UNDERVISER: Martin Winther-Zarp

Martin Winther-Zarp er en kæmpe impronørd med massiv viden inden for teoretisk og praktisk scenekunst.
Han er uddannet improskuespiller fra iO i Chicago, dramapædagog og har en kandidatgrad i Teater- og Performancestudier fra Københavns Universitet hvor han skrev speciale om improvisation og nyere cognitionsforskning.
Som underviser giver han sig tid til den enkelte elevs behov og fremhæver deres individuelle styrker velvidende, at ingen er ens. Som spiller stræber han altid efter den perfekte comedy uden platte og nemme genveje. Han er en kæmpe crowd-pleaser, og ved uden tvivl, hvad der fungerer.
Martin har spillet over 500 improshows på både dansk og engelsk og arrangerer ugentlige shows på Lygten Station. Derudover var han medstifter af ‘Improv Comedy United’, der arrangerede DM i Impro Comedy 2017+2018.

HVORNÅR: 2022

BETALING

1.900 kr. via Mobilepay 68877 (firmanr.).
Spørg for kontooverførsel og faktura.
Deltagerantal: 8
Betalingsfrist d. xx. Først til mølle.
Når du har betalt, så send en mail til improskolenkbh@gmail.com, så sender vi en bekræftelse.
Du er tilmeldt, når du har betalt. Betaling er bindende.

Ved betaling tilmeldes du automatisk vores nyhedsbrev som altid kan afmeldes.

OBS: Tilmelding foregår ved "Først til mølle", men det er et krav, at du har gennemført vores kursus for øvede. Hvis du har arbejdet med improvisation et andet sted, så kontakt Martin Winther-Zarp angående mulighed for optagelse, da vi ønsker et relativt homogent hold, hvor deltagerne er på et fælles udgangspunkt for en god træning.