Niveau 3b - Long form impro

Langforms Improvisation fokuserer på den del af impro comedy’en, hvor skuespillerne udformer længere sammenhængende scener, hvor karaktererne mødes på kryds og tværs. Deltagerne bliver derfor præsenteret for teknikker, som hjælper til lynhurtigt at etablere karakterer og situationer, og hvad man skal gøre ved disse for at skabe gode og spændende historier. Der tages udgangspunkt i strukturen ‘’The Harold’’, der ligger til grund for mange af de andre langformsstrukturer.

Han er uddannet improskuespiller fra iO i Chicago, dramapædagog og har en kandidatgrad i Teater- og Performancestudier fra Københavns Universitet hvor han skrev speciale om improvisation og nyere cognitionsforskning.
Martin har spillet over 500 improshows på både dansk og engelsk og arrangerer ugentlige shows på Lygten Station. Derudover var han medstifter af ‘Improv Comedy United’, der arrangerede DM i Impro Comedy 2017+2018.

Kurset foregår over 9 mandage 19-22
+ et show d. 22. marts
Januar: 11, 18, 25

Februar: 1, 15, 22

Marts: 1, 8, 15

BETALING
Pris for kurset: 1.900 kr.
Betales via MobilePay: 68877
Spørg for bankoverførsel eller faktura
Husk at skrive 'NAVN + langform'
Deltagerantal: 10
Betalingsfrist d 12/12-20. Først til mølle.
Du er tilmeldt, når du har betalt. Betaling er bindende.

OBS: Tilmelding foregår ved "Først til mølle", men det er et krav, at du har gennemført vores kursus for øvede. Hvis du har arbejdet med improvisation et andet sted, så kontakt Martin Winther-Zarp angående mulighed for optagelse, da vi ønsker et relativt homogent hold, hvor deltagerne er på et fælles udgangspunkt for en god træning.