Niveau 3a - Teatersport

Teatersport er for jer med en vis improerfaring og viden om grundprincipperne, der gerne vil fokusere mere på teatersport/shortform. Du skal derfor enten have taget Grundkursus for Øvede hos Improskolen KBH eller kende til grundteknikerne fra et andet kursus.
Vi lægger stor vægt på at frembringe sjov og intelligent komik gennem grundlæggende improøvelser, men med særlig fokus på de mange Shortform-games.
Det handler ikke om store briller og udklædningstøj, men om at finde din egen komik i samspil med andre.
Teatersport bliver af mange anset som en nem og plat disciplin, hvor holdet spiller mod hinanden, men vi ønsker at tydeliggøre teknikken bag genial impro. Hvis det ser nemt ud, så er det som regel fordi holdet er kreativt tænkende, utroligt samspillet og altid et skridt foran publikum.
Så kunne du tænke dig at skærpe din kreativitet og samtidig styrke dine færdigheder, som du kan bruge i alle livets facetter, så meld dig til, du vil ikke fortryde det.

UNDERVISER:
Han er uddannet fra iO i Chicago og læser KA i Teater- og Performancestudier på Københavns Universitet med evigt fokus på improvisation op gennem historien.
Martin har spillet over 500 improshows på både dansk og engelsk og er med i duoerne ‘’ImproAid’’ og ''UZ 2''. Derudover var han medstifter af ‘Improv Comedy United’, der arrangerede DM i Impro Comedy 2017+2018.
I øjeblikket er han aktuel med podcasten 'Improforskerne', hvor han sammen med Lars Udengaard dykker ned i improvisationsgenrens mangfoldighed.

DATOER KOMMER SNART

BETALING: 1.900 kr. via Mobilepay 68877 (firmanr.).
Husk at skrive NAVN + Teatersport
Når du har betalt er du tilmeldt. Tilmeldingen er bindende.
Når du har betalt, så send en mail til improskolenkbh@gmail.com, så sender vi en bekræftelsesmail.
Betalingsfrist.
Deltager antal 10. Først til mølle.