top of page

Hvad siger de tidligere elever?

Blev udfordret og fik nye perspektiver på impro, gruppesamarbejde, mig selv og teater generelt. For sindssygt at det sluttede med et liveshow - så ambitiøst sat op, som I mestrede vildt godt! Er ret imponeret over, at showet ikke fyldte mere i løbet af kurset og at man, selv dagen før, ikke følte sig presset til det. Da det så kom til stykket var vi ret godt klædt på til det, hvilket på en måde var overraskende, men satte prikken over i’et ift. at mærke jelly-fish i action, og hvad impro kan. 

Om man skal ud at optræde eller ej er det en fantastisk mulighed for personlig udvikling. Det er billigere end at gå til psykolog og 100 gange mere effektivt.

Rigtig fint med 2 undervisere, der også gav forskellige indblik og “farver” på, hvad impro kan og er. I var så dygtige til at se holdet og samtidig os hver især. Meget dejligt! Det var hurtigt at I fik skabt et trygt undervisningsrum og jeg elskede at I turde at give (konstruktiv) kritik! Man kunne mærke jeres egen kærlighed til faget og det smittede.

Det har altså været verdensklasse! SÅ genialt planlagt, så fin pædagogik, så god “væren-til-stede”, masser af rummelighed, overskud, tid.

Improskolen har engagerede undervisere, der brænder for faget. Man får nye venner. Man griner og lærer noget om sig selv. Der er masser af kærlighed og varme

bottom of page