Niveau 2 - Impro for Øvede

Vi vil på dette kursus arbejde videre med det I har lært på Grundkurset og raffinere jeres talent, så I bliver endnu bedre udi improens kunst.
Kurset vil tage afsæt i teorier og øvelser fra Impro Comedy både fra langform og teatersport. I løbet af kurset vil deltagerne veksle mellem gruppeøvelser, samt personlig feedback. Både øvelser og teori vil have direkte kobling til det at performe individuelt og som del af en gruppe. Vi kommer til at arbejde med scenisk udtryk, karakterarbejde, komik, historieopbygning/fortælling, energi og status. Tilsammen skal dette øge deltagernes evner til at improvisere og blive mere fortrolige med impro comedy'ens mange udtryksformer og værktøjer.
For at deltage på dette kursus skal du have taget et grundkursus hos Improskolen. Er du blevet undervist i grundteknikkerne hos andre kursusudbydere, kontakt venligst Improskolen angående mulighed for optagelse, da vi ønsker et relativt homogent hold, hvor deltagerne er på et fælles udgangspunkt for en god træning.

Han er uddannet improskuespiller fra iO i Chicago, dramapædagog og har en kandidatgrad i Teater- og Performancestudier fra Københavns Universitet, hvor han skrev speciale om improvisation og nyere cognitionsforskning.
Martin har spillet over 600 improshows på både dansk og engelsk og arrangerer jævnligt shows på Lygten Station.

Han er i øjeblikket gruppeløs, men har stiftet 'Improklubben', som er en sammenslutning med de bedste improspillere i Danmark, som laver både show og workshops.

UNDERVISER: Lars Udengaard

Lars Udengaard er tryllekunstner og impro skuespiller. Han er fast mand i Kosmonauterne fra Odense. Kosmonauterne har teatersport som varemærke i den reneste form.
Han har stor erfaring med at undervise og ser impro som et middel til bedre kommunikation og samarbejde.
Lars har dyrket og forfinet teatersport siden han som 18 årig tog et grundkursus selv. Siden er det blevet til mange kurser i både langform og impro generelt.
I øjeblikket er han aktuel med podcasten 'Improforskerne', hvor han sammen med Martin Winther-Zarp dykker ned i improvisationsgenrens mangfoldighed.

OBS grundet flytning er det ikke kun om tirsdagen
Maj: 6+11+18+25
Juni: 1+8+13!+15+ Visning d. 22
Der er en indlagt en SØNDAG d. 13.6. fra 10-16. Hvis man ikke kan der, så kan man være med Grundholdet SØNDAG d. 6.6.

BETALING:
1.800 kr. via Mobilepay 68877 (firmanr.).

Husk at skrive 'NAVN + Fortsætter'
Deltagerantal: 14.
Betalingsfrist d. 1/5-21. Først til mølle.
Først til mølle.