Niveau 1 - Grundkursus

*Tilmeldingsinfo i bunden*

Impro comedy er meget mere end sjov og spas. Med improvisationens værktøjer bliver du bedre til at kommunikere, lytte, samarbejde, udvikle dig kreativt og smide kontrollen væk.

Vores tidligere elever har beskrevet kurset som en ordentlig selvtillids-, kreativitets- og latterindsprøjtning! Vi er meget enige. Impro comedy er en teaterform, som booster dig med tryghed, fantasi og troen på, at dine egne bud er gode! Selv den mindste lille spæde tanke, kan vokse fra en enkelt replik til en storslået improviseret sketch. Vi skal altså med andre ord arbejde med, hvordan vi skaber de magiske øjeblikke.

På Improskolen KBHs 'Grundkursus i Impro Comedy' skal du blandt andet arbejde med:

Ja, og! (Tanken om at bygge videre på hinandens idéer)

Karakterarbejde (Skab geniale karakterer ud fra simple valg)

Brugbare fejl (Lær at se fejl som gaver og ikke begrænsninger)

Group Mind (Gruppens kreative fælleshjerne, hvor egoet smides)

Ligegyldigt om du er en erfaren skuespiller eller højst har sunget lidt i badet, så kan du deltage på kurset! Faktisk håber vi, at vores elever er så forskellige som overhovedet muligt, da det ofte skaber et endnu stærkere og mere harmonisk hold.

Så hvis du har mod på at være tilstede i nuet på scenen og arbejde sammen i flok om at improvisere scener om alt fra dåsetun til underjordiske tunneller som fører ud til en ny og uudforsket verden.. jamen.. Så er det nu du tilmelder dig. Vi garanterer et sikkert rum, hvor du kan slippe kontrollen og opdage helt nye sider af dig selv.. og nå ja, så garanterer vi, at du ikke fortryder det her kursus- nogensinde.

UNDERVISER: Susanne Billeskov

Susanne Billeskov har beskæftiget sig med professionelt med improteater siden 1996. Hun har optrådt med både teatersport og langform i grupperne Brun Stue og Det Hvide Snit. Hun er i dag fast medlem af Kosmonauterne.

Derudover elsker Susanne at undervise i improvisation. Udover at undervise i Improskolen KBH, underviser hun i teater og improvisation i flere ungdomsskoler og laver firmaworkshops. Ved siden af sit arbejde med improteater arbejder Susanne som skuespiller og komiker. Susanne er skoleleder af Improskolen KBH.

UNDERVISER: TBA

Forløbet strækker sig over 8 mandage 19-22

+ et show d. 14. december kl. 20

Oktober: 19, 26

November: 2, 9, 16, 23, 30

December: 7

BETALING:
1.700 kr. via Mobilepay 68877 (firmanr.).

Husk at skrive 'NAVN + Grundhold'
Deltagerantal: 10.
Betalingsfrist d 10/10-20. Først til mølle.
Først til mølle.

Niveau 2 - Impro for Øvede

Vi vil på dette kursus arbejde videre med det I har lært på Grundkurset og raffinere jeres talent, så I bliver endnu bedre udi improens kunst.
Kurset vil tage afsæt i teorier og øvelser fra Impro Comedy både fra langform og teatersport. I løbet af kurset vil deltagerne veksle mellem gruppeøvelser, samt personlig feedback. Både øvelser og teori vil have direkte kobling til det at performe individuelt og som del af en gruppe. Vi kommer til at arbejde med scenisk udtryk, karakterarbejde, komik, historieopbygning/fortælling, energi og status. Tilsammen skal dette øge deltagernes evner til at improvisere og blive mere fortrolige med impro comedy'ens mange udtryksformer og værktøjer.
For at deltage på dette kursus skal du have taget et grundkursus hos Improskolen. Er du blevet undervist i grundteknikkerne hos andre kursusudbydere, kontakt venligst Improskolen angående mulighed for optagelse, da vi ønsker et relativt homogent hold, hvor deltagerne er på et fælles udgangspunkt for en god træning.

Han er uddannet improskuespiller fra iO i Chicago, dramapædagog og har en kandidatgrad i Teater- og Performancestudier fra Københavns Universitet hvor han skrev speciale om improvisation og nyere cognitionsforskning.
Martin har spillet over 500 improshows på både dansk og engelsk og arrangerer ugentlige shows på Lygten Station. Derudover var han medstifter af ‘Improv Comedy United’, der arrangerede DM i Impro Comedy 2017+2018.

UNDERVISER: Sisse Gram de Fries

Sisse Gram de Fries, som du muligvis kender fra impro comedy-gruppen Den Lalleglade Brigade, som har vundet to danmarksmesterskaber i impro comedy.
Hun har arbejdet professionelt med impro comedy og improviserede musicals i mange år og har været skuespiller på TV2, TV2 Zulu, DR Ramasjang og DR Ultra. Sisse har optrådt på Bremen Teater, Det Kongelige Teater, Aarhus Teater, Odense Teater og The Second City i Chicago, hvor hun også har studeret impro og comedy theory. Kirsebæret på toppen, må være Sisses fortid som børneklovn i Cirkus Mascot.

Forløbet strækker sig over 8 mandage 19-22

+ et show d. 14. december kl. 20

Oktober: 19, 26

November: 2, 9, 16, 23, 30

December: 7

BETALING:
1.800 kr. via Mobilepay 68877 (firmanr.).

Husk at skrive 'NAVN + Fortsætter'
Deltagerantal: 14.
Betalingsfrist d 10/10-20. Først til mølle.
Først til mølle.