Niveau 3 - Short form Impro

Teatersport er for jer med en vis improerfaring og viden om grundprincipperne, der gerne vil fokusere mere på teatersport/shortform. Du skal derfor enten have taget Grundkursus for Øvede hos Improskolen KBH eller kende til grundteknikerne fra et andet kursus.
Vi lægger stor vægt på at frembringe sjov og intelligent komik gennem grundlæggende improøvelser, men med særlig fokus på de mange Shortform-games.
Det handler ikke om store briller og udklædningstøj, men om at finde din egen komik i samspil med andre.
Teatersport bliver af mange anset som en nem og plat disciplin, hvor holdet spiller mod hinanden, men vi ønsker at tydeliggøre teknikken bag genial impro. Hvis det ser nemt ud, så er det som regel fordi holdet er kreativt tænkende, utroligt samspillet og altid et skridt foran publikum.
Så kunne du tænke dig at skærpe din kreativitet og samtidig styrke dine færdigheder, som du kan bruge i alle livets facetter, så meld dig til, du vil ikke fortryde det.

UNDERVISER:
Han er uddannet fra iO i Chicago og læser KA i Teater- og Performancestudier på Københavns Universitet med evigt fokus på improvisation op gennem historien.
Martin har spillet over 500 improshows på både dansk og engelsk og er med i duoerne ‘’ImproAid’’ og ''UZ 2''. Derudover var han medstifter af ‘Improv Comedy United’, der arrangerede DM i Impro Comedy 2017+2018.
I øjeblikket er han aktuel med podcasten 'Improforskerne', hvor han sammen med Lars Udengaard dykker ned i improvisationsgenrens mangfoldighed.

Forløbet strækker sig over 9 mandage kl. 19-22 + et show d. 9/10 på Lygten St. kl. 20.

August: 3, 10, 17, 24

September: 7, 14, 21, 28

Oktober: 5

BETALING: 1.800 kr. via Mobilepay 68877 (firmanr.).
Husk at skrive NAVN + Teatersport
Når du har betalt er du tilmeldt. Tilmeldingen er bindende.
Når du har betalt, så send en mail til improskolenkbh@gmail.com, så sender vi en bekræftelsesmail.
Betalingsfrist 20/7-20.
Deltager antal 10. Først til mølle.

Niveau 3 - Long form impro

Langforms Improvisation fokuserer på den del af impro comedy’en, hvor skuespillerne udformer længere sammenhængende scener, hvor karaktererne mødes på kryds og tværs. Deltagerne bliver derfor præsenteret for teknikker, som hjælper til lynhurtigt at etablere karakterer og situationer, og hvad man skal gøre ved disse for at skabe gode og spændende historier. Der tages udgangspunkt i strukturen ‘’The Harold’’, der ligger til grund for mange af de andre langformsstrukturer.
‘’The Harold’’ er et meget komplekst format, der kræver fuld fokus og koncentration fra hele gruppen. Det er den ultimative holdøvelse, som kan skabe magiske øjeblikke, når den lykkedes.

Han er uddannet improskuespiller fra iO i Chicago, dramapædagog og har en kandidatgrad i Teater- og Performancestudier fra Københavns Universitet hvor han skrev speciale om improvisation og nyere cognitionsforskning.
Martin har spillet over 500 improshows på både dansk og engelsk og arrangerer ugentlige shows på Lygten Station. Derudover var han medstifter af ‘Improv Comedy United’, der arrangerede DM i Impro Comedy 2017+2018.

Kurset foregår over 9 mandage 19-22

+ et show TBA
TBA

BETALING
Pris for kurset: 1.800 kr.
Betales via MobilePay: 68877
Spørg for bankoverførsel eller faktura
Husk at skrive 'NAVN + Fortsætter'
Deltagerantal: 10
Betalingsfrist d. TBA. Først til mølle.

OBS: Tilmelding foregår ved "Først til mølle", men det er et krav, at du har gennemført vores kursus for øvede. Hvis du har arbejdet med improvisation et andet sted, så kontakt Martin Winther-Zarp angående mulighed for optagelse, da vi ønsker et relativt homogent hold, hvor deltagerne er på et fælles udgangspunkt for en god træning.

Niveau 4 - Masterclass 2021

Info kommer efter sommer

MASTERCLASS-FORLØB OVER 20 UGER
18 ganges undervisning med tre faste undervisere + gæstelærere undervejs.
Tilmeldingsinfo i bunden.

Impro comedy er meget mere end sjov og spas. Med improvisationens værktøjer bliver du bedre til at kommunikere, lytte, samarbejde, udvikle dig kreativt og smide kontrollen væk.

Dette forløb er for dig, der er taget et af Improskolens Niveau 3-hold eller har meget erfaring med Impro Comedy fra andre steder.
Forløbet er bygget op over 18 ugers undervisning, hvor Improskolens undervisere går i dybden med det, de er bedst til.

Tanken med forløbet er ikke at danne et nyt ensemble, men vi kan selvfølgelig ikke udelukke, at det er det, der sker.
Tanken er derimod at tilbyde professionel og dedikeret undervisning til folk, der er seriøse omkring improvisationstræning.
Med undervisningen får du kompetencer til at starte dit egen gruppe eller gøre dine nuværende bedre.
På den måde sørger vi for at forløbet henvender sig til folk med eller uden grupper.

Forløbets undervisere har stor ledelsesmæssig erfaring og har både undervist og spillet impro comedy i mange år, så der er lagt op til et fantastisk forløb, hvor du kan hente rigtig meget inspiration.

FORLØBSOVERSIGT:
Fordelingen af temaer mellem holdets tre undervisere og gæstelærere kommer snart.
Vi kommer dog helt sikkert til at fokusere på:
- Karakterarbejde
- Truth in comedy
- Group Mind
- Fysisk og non-verbal impro

Opdelingen er med forbehold for uforudsete ændringer, og du vil måske opleve en femte underviser.
Mod slutningen af forløbet vil det også være muligt at sætte nogle visninger op på Lygten Station.

HVOR & HVORNÅR:

TILMELDING:
Forløbet koster 4.350 kr.
Det er muligt at betale over flere gange.
Du tilmelder dig ved at sende en mail til improskolenkbh@gmail.com, hvor du skriver din erfaring med impro og din motivation for at deltage i forløbet.
Hvis vi finder dig kvalificeret til at deltage i forløbet, så modtager du en mail med betalingsinformation.
Deltagerantal: 8-10.